Kotta és Könyv – Nógrádi Gergely lemezbemutató koncertje

2016. február 21-én 17 órakor az ókécskei református templomba várjuk a Kotta és Könyv sorozat közönségét.

Nógrádi Gergely író, operaénekes és kántor egy személyben.
Sokoldalú művész. Pályafutását operaénekesként kezdte, de közben napilapoknál, folyóiratoknál (Magyar Ifjúság, Kurír, Népszabadság, Blikk, Story, Best, Gastroyal, HOT! magazin) is dolgozott.
Fellépett a Zeneakadémián, a Magyar Állami Operaházban, a Budapesti Operettszínházban, a Debreceni Csokonai Színházban, a Miskolci Nemzeti Színházban, a Szegedi Nemzeti Színházban, Szolnoki Szigligeti Színházban, a Millenáris Színházban.
1994 óta tagja a Magyar Újságírók Országos Szövetségének. Riportköteteket, ifjúsági regényeket, életmód- és mese-könyveket ír.
2009 novemberétől a budapesti Frankel Leó utcai zsinagóga kántora.
2015-ben Európa legjobb kántorának választották, ebből az alkalomból jelent meg albuma, melyből ízelítőt kaphatunk ezen a koncerten.
Az esten közreműködik Teszter Nelli zongorakísérő, a Magyar Táncművészeti Főiskola tanára és Fellegi Balázs opera- és klezmerénekes.

A koncert támogatójeggyel látogatható, amelyet akár előre is megvehetnek az érdeklődők. További információt a 20/551-3261-es telefonszámon kaphatnak.

Plakát Nógrádi vKOTTA és KÖNYV
zenei főétel irodalmi körettel

2015 augusztusa és 2016 júliusa között új sorozattal szeretnénk kedveskedni a kultúrakedvelő közönségnek, ezért egy hat eseményből álló különleges programsorozatot terveztünk. A sorozatba olyan fellépőket hívtunk meg, akik irodalmárként már jártak nálunk, ám most picit más arcukat is megmutathatják a közönségnek, illetve két Edith Piaf-produkciót is meghívtunk, így tisztelegve a 2015 decemberében éppen 100 éve született énekesnő előtt.

Padam: Kárász Eszter és barátai Edith Piaf-estje
Pianissimo Duo: (Darvas Ferenc és Müller Péter Sziámi közös estje)
Nógrádi Gergő író, operaénekes, kántor önálló estje
Háy Come Beck: Háy János író és Beck Zoltán (30Y) közös koncertje némi irodalommal fűszerezve március 19-én
Szó és szaxofon: Esterházy Péter és Dés László estje május 7-én
Varga Klári és Rusz Milán Edith Piaf-estje június 25-én

A sorozat az Álomfogó Alapítvány, az Arany János Művelődési Központ és Városi Könyvtár, valamint a Barack Thermal Hotel és Spa együttműködésében,
az NKA támogatásával valósul meg.

A rendezvényre a támogatójegyek megvásárolhatóak az Arany János Művelődési Központban, illetve az Álomfogó Alapítvány rendezvényein, illetve Cséplő Noéminél és de Jongéné Miklós Mónikánál.

Vélemény, hozzászólás?